Sephra en Chocolate Girl presenteren samen met trots de nieuwe en innovatieve selfservice Popcorn doseermachine. Met fantastische functies om het gemakkelijk te gebruiken door zowel de consument en retailer. Deze nieuwe manier zorgt voor  het toestaan van klanten om zichzelf te bedienen en zorgt voor enorme interactie in theater of shop met de klant en levert tegelijkertijd een grote winstgevendheid met lage overheadkosten.

Perfect voor locaties zoals supermarkten, bioscopen, sportgelegenheden, theaters, winkels en “zelfbediening” tankstation. De machine heeft een grote capaciteit voor het vullen van 170oz porties warme pre-popcorn. (beschikbaar voor aankoop in bulk verpakking 2024oz zakken).

Neem gewoon een van de 170oz tubs uit de ingebouwde houder, open de deur en plaats de lege tub in de uitgiftezone, druk dan op de rode knop en kijk naar het proces die jou tube doet vullen met fantastische verse warme popcorn. Eenmaal gevuld kan een deksel geplaatst worden vanaf de ingebouwde deksel houder en geniet van deze verse snack thuis of onderweg!

De machine beschikt over sensoren die voorkomen dat popcorn wordt afgegeven, tenzij een tube op zijn plaats staat en voorkomt hierdoor onnodige verspilling. Met behulp van het ingebouwde verwarmingssysteem blijft de popcorn blijft vers en op z'n best voor maximaal 24-48 uur. Het vullen met verse popcorn wordt gedaan vanuit de achterste laadklep, tevens kan vanuit de achterklep de machine gereinigd worden.

Voor meer informatie: INFO@SEPHRA.NL

Specificaties; Capaciteit: 2,5 zakken verse popcorn / ca. 5000 oz pre-popcorn. Achterkant voor vullen en reinigen. Veiligheidsknop aanwezig. Geforceerde verwarmingssysteem. Integrale verlichting. Tub sensoren. 170oz Tube portie automaat ingebouwd. Levering: 0.2kW @ 230v Afmetingen: 1500mm hoog, 645mm breed, 570mm diep Gewicht: 43kg

Sephra selfservice Popcorn Machine

  • Merken Sephra
  • Model: SelfServPop
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €7.999,00

  • Excl. BTW: €6.610,74

Gerelateerde producten

Zoete Popcorn sleeve - 2024oz

Zoete Popcorn sleeve - 2024oz

Ons heerlijke zoete Popcorn is verkrijgbaar in een handig formaat verpakking die kunnen worden toege..

€23,60 Excl. BTW: €21,65

Zoute Popcorn sleeve - 2024oz

Zoute Popcorn sleeve - 2024oz

Ons heerlijke zouete Popcorn is verkrijgbaar in een handig formaat verpakking die kunnen worden toeg..

€23,60 Excl. BTW: €21,65

Zoete & zoute Popcorn mix sleeve - 2024oz

Zoete & zoute Popcorn mix sleeve - 2024oz

Ons heerlijke zoete & zoute Popcorn mix is verkrijgbaar in een handig formaat verpakking die kun..

€23,60 Excl. BTW: €21,65